Matcha! Matcha! En Revolution Slott i ditt blodomlopp.

Plant Based Brands for Sensitive Skin
December 4, 2017
See Kim Kardashian’s Platinum Lob | InStyle.com
December 5, 2017
Show all

Matcha! Matcha! En Revolution Slott i ditt blodomlopp.


Bland alla andra sällsynta frukter eller grönsaker, vilken har du försökt?
Vilken är den mest populära?
Vilket har den mest kraftfulla fördelen?

Smala kvinnors Hemligheter ?

Matcha eller Green Tea? eller båda?

Detta unika te tar med sig affärer när det gäller antioxidanter, näringsämnen och hälsofördelar.

UNDER DESS MÅNGA SUNDHETER, MATCHA GREEN TEA …
Är packad med antioxidanter, inklusive de kraftfulla EGCG: erna (dåliga rumpolyfenoler)
Förhöjer metabolism och bränner kalorier
Avgiftar effektivt och naturligt
Lugnar sinnet och slappnar av kroppen
Förbättrar humör och hjälpmedel i koncentration
Förhindrar kroniska sjukdomar (hjärta, hjärna och leverstöd)
Sänker kolesterol och blodsocker
Det är vad jag kallar ett ANTIOXIDANT STRÖMHUS!

 

Hej, jag är här för att dela med dig fördelarna med en av de mest kraftfulla superfoodsna på marknaden idag, och en superfood som du verkligen borde använda varje dag. Och det är matcha grönt te. Nu har många av er hört om det för det senaste året eller så, men många människor vet inte att matcha grönt te har funnits i över 900 år, främst används i Japan för dess kraftfulla antioxidantegenskaper och riktigt otrolig elixir att hålla människor friska.

Så vad jag vill göra är att jag vill cue i några av de mest kraftfulla antioxidanterna och fördelarna med denna riktigt underbara och ljusgröna superfood. Nu är lite om mig att jag har haft möjlighet att studera antioxidanter och deras kraftfulla förmåga att läka på cellulär nivå när jag fick möjlighet att skriva vår första bok, Antioxidant Counter. Så här är det. Och det här är verkligen att utforska alla de bästa matvarorna som har den högsta nivån av antioxidanter som fungerar för vår kropp. Nu, vad vi hittat under det senaste året eller två när matcha kom på scenen är att det faktiskt anses vara en av de mest kraftfulla, om inte mäktigaste superfooderna på marknaden idag. Och det beror på att det faktiskt är 10 gånger kraftigare när det gäller antioxidanter än grönt te, 60 gånger starkare än spenat och många andra superfoods som jag rekommenderar dagligen.


Så vad är fördelarna med Matcha Green Tea? Det första jag älskar, den första fördelen som verkligen betyder att jag är, är att matcha grönt te har förmågan att ge hållbar energi hela dagen. Det är inte som koffein jitters, eller något du skulle uppleva när du dricker en Rockstar eller en Red Bull eller till och med en dubbel mocka, något sådant. Nej, det är designat … eftersom den här typen av koffein arbetar med antioxidanter, är det en hållbar koffein som ger vad de kallar en varning lugn. Därför utnyttjas denna matcha te faktiskt genom meditation i hundratals år, för att det skapade denna riktigt otroliga, hållbar energiupplevelse.

Nu är andra sätt att denna underbara superfood bringar verksamheten när det gäller fördelar, det hjälper till att stödja hjärtat, det hjälper till att balansera blodsockernivån, det hjälper till att stödja levern och det hjälper till att sänka kolesterol. Det bidrar också till att öka humör, öka förmågan att koncentrera sig bättre och det är underbart att hjälpa till att öka immunsystemet och förhindra kroniska tillstånd, såsom cancer, autoimmuna tillstånd och typ 2-diabetes. Det är bara några av de saker som de har forskat under de många åren när det gäller fördelar för detta gröna te.

Nu är den främsta anledningen till att det finns så många fördelar som är förknippade med detta gröna te att den ger så många olika typer av antioxidanter. Det ger en riktigt specifik “hemlig sås” antioxidanter som kallas katekiner. Katekiner är dessa riktigt kraftfulla typer av polyfenoler som går in i kroppen och arbetar på en oerhört stor nivå hela kroppen. Det finns också klorofyll, vitaminer, mineraler, polyfenoler av alla olika typer. Så jag vill att du ska veta att du arbetar med superfoods superfoods. Nu är anledningen till att det också ger en sådan stans faktiskt det sätt som det skapas. Så du kommer aldrig att någonsin se ett te som är detta pulveriserat och det här supergrönt. Så om du kan ta en titt, är det här fint pulveriserat grönt. Och anledningen till det är de faktiskt, efter att de skördar bladen, använder de bokstavligen hela bladet och maler det till ett fint pulver. Därför kan vi i princip ta alla fördelarna med den specifika växten och ta den direkt till dig i ditt hem.
Nu har jag haft välsignelsen att skriva en ny bok om matcha, grönt te, för vi blev förälskad i detta pulver för ett par år sedan. Och det kommer att bli The Matcha Miracle. Nu är Matcha Miracle fylld med alla typer av recept, fördelar. Det går in i forskningen. Det talar om hur man förbereder sig. Det ger dig lite historia, så du förstår verkligen varför det här är en vana som du vill börja använda. Nu har jag en möjlighet att dela med dig ett av mina favorit sätt att använda Matcha Green Tea varje dag. Nu är jag en grön smoothie drinker. Jag älskar gröna smoothies eftersom de är så näringsrika. De har massor av bra näring, massor av grönsaker, grönsaker, frukt. Och ett av de sätt som jag har lärt mig att använda matcha är att sätta en till två teskedar matcha grönt te i mina gröna smoothies. Det bara helt överladdar den mängd näring som jag får varje dag.

Och jag har möjlighet för dig att få några av mina favorit gröna smoothie recept med inköp av vår nya matcha bok. Så kolla bara på detaljerna i länken nedan så att du kan lära dig hur du börjar använda Matcha idag och få alla mina otroliga bonusar av superfoods och gröna smoothie recept. Ser fram emot att höra från dig. Jag hoppas att du har en bra dag.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *